Administratie
0544 - 46 11 65

Maandelijkse meewerkdag

Vrijwilligers gezocht voor maandelijkse meewerkdag op bregraafplaats

Lees meer

Vrijwilligers gezocht voor maandelijkse meewerkdag op begraafplaats

Snoeien en rooien van struiken, schoffelen van perkjes rondom de graven , verwijderen van afval. Zomaar wat werkzaamheden waarvoor de R.K. Begraafplaats in Groenlo wel wat handjes kan gebruiken. Daarom is er vanaf 2 maart iedere eerste maandag van de maand een meewerkdag. Iedereen die geen vaste wekelijkse verplichting wil maar wel tijd en energie over heeft om te helpen, is dan van harte welkom.

 

Extra handen welkom

Beheerder Dinand Froeling vertelt: ‘’De R.K. Begraafplaats Groenlo kampt momenteel met een tekort aan vrijwilligers. Ondanks de wat hogere leeftijd zien we gelukkig, dat de meeste vrijwilligers al lang werkzaam zijn op de begraafplaats. Daardoor ligt de begraafplaats er netjes bij. Maar er zijn onderhoudswerkzaamheden, waar we niet of maar mondjesmaat aan toe komen. Extra handen zijn dan ook meer dan welkom. Naast schoffel-, snoei- en opruimwerkzaamheden zorgen we ook voor de voorbereiding en verzorging van de jaarlijkse Lichtjesavond.”

 

Er wordt voor de vrijwilligers gezorgd

Specifieke hovenierskennis is niet nodig. Ook hoeft u geen tuingereedschap mee te brengen, net zo min als een lunchpakketje. Dinand vervolgt: “ Wij beginnen om 08.30 uur met een kop koffie in de werkplaats achter op de begraafplaats. Om 10.30 uur pauzeren we en tussen de middag is er een lunch met verse broodjes, koffie en thee. De dag wordt om 15.00 uur afgesloten. We hopen veel nieuwe gezichten te mogen begroeten.”

 

Informatie

Opgeven voor de meewerkdag op maandag 2 maart mag, maar is niet noodzakelijk. Heeft u vragen, dan kunt u langskomen of contact opnemen met Dinand Froeling, telefoon 06 29 00 74 11 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur).

 

Versterkt u ons team?

U bent van harte welkom!

Meld u aan als vrijwilliger Ik ontvang graag meer info